Σήμερα η τελική φάση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες

1U3iQ6INQw6WRvCgu05hΞεκινάει σήμερα στις 9 στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης η τελική φάση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες .

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στο κτήριο, όπου στις 09.00 θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Οι δρόμοι περιμετρικά του κτηρίου στην Καλλιθέα ελέγχονται εξονυχιστικά και η είσοδος στον προαύλιο χώρο επιτρέπεται μόνο στους εκπρόσωπους των επιχειρηματιών που έχουν καταθέσει αίτηση χορήγησης τηλεοπτικής άδειας.

Στην περιοχή υπάρχουν «κλούβες», δυνάμεις των ΜΑΤ, μέχρι και σκυλιά.Παράλληλα,υπάρχουν  σε ετοιμότητα δύο ασθενοφόρα για παν ενδεχόμενο.Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στη ΓΓΕΕ για να «καλύψουν» το θέμα βρίσκονται σε προκαθορισμένο σημείο.

Η πρώτη ομάδα που πέρασε την πύλη της ΓΓΕΕ ήταν αυτή του STAR, ενώ ακολούθησε η αντίστοιχη του κ. Καλογρίτσα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και αμέσως μετά η ομάδα του ΣΚΑΪ.

Η πέμπτη ομάδα που πέρασε την πόρτα της ΓΓΕΕ ήταν αυτή το Alpha με επικεφαλής τον Διευθύνων Σύμβουλο του Alpha, Δημήτρη Φουρλεμάδ

Ακολούθησε η ομάδα του ΑΝΤ1 με επικεφαλής τον Στρατή Λιαρέλη.

 Ένα τέταρτο μετά τις 08.00 μπήκε στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίαςο Ιβάν Σαββίδης, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες τους.

Τελευταία έφτασε η ομάδα του Ανεξάρτητου Τηλεοπτικού Παρόχου.

Η διαδικασία

Στο στάδιο 1, με την εκκίνηση κάθε γύρου, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν στο ηλεκτρονικό σύστημα: α) αποδοχή τρέχουσας τιμής, β) μη αποδοχή τρέχουσας τιμής και αποχώρηση από τους επόμενους γύρους της διεξαχθείσας φάσης (αδρανής), γ) απόσυρση από τη δημοπρασία. Με την εκκίνηση γύρου κατά το στάδιο 2, οι συμμετέχοντες δηλώνουν το χρηματικό ποσό της προσφοράς τους (σε  πολλαπλάσιο των 100.000 ευρώ). Οι συμμετέχοντες υπογράφουν και σφραγίζουν το έντυπο της προσφοράς που εκτυπώνεται αυτόματα από το ηλεκτρονικό σύστημα, το τοποθετούν στον φάκελο, υπογράφουν και σφραγίζουν στο κλείσιμο του φακέλου και τοποθετούν τον φάκελο σε κάλπη που μεταφέρεται έξω από την αίθουσα. Η έγγραφη προσφορά υπερισχύει της ηλεκτρονικής προσφοράς. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ζητήσουν παράταση της διάρκειας ενός γύρου τουλάχιστον δέκα λεπτών μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος, εφόσον υποβάλουν το σχετικό αίτημα τουλάχιστον 2 λεπτά πριν τη λήξη του γύρου. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων ζητήσει τεχνική υποστήριξη, ενημερώνει τον υπεύθυνο επικοινωνίας, ο οποίος παίρνει έγκριση από την ΕΔΔ και ενημερώνει τον τεχνικό υποστήριξης, που εισέρχεται στο χώρο του συμμετέχοντα παρουσία αστυνομικού.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα