Σάντερς κατά Τραμπ:Πρόκειται για απατεώνα

Ο Μπέρνι Σάντερς, Γερουσιαστής από το Βερμόντ και πρώην προεδρικός υποψήφιος των Δημοκρατικών, κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ για αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεών του έναντι των ψηφοφόρων της μεσαίας τάξης στις ΗΠΑ. Ο Σάντερς επικέντρωσε την κριτική του στη σύνθεση της κυβέρνησης του Τραμπ, αλλά και τους δεσμούς υψηλόβαθμων συμβούλων του με τη Wall Street, σχολιάζει το CNN.

“Πρόκειται για απατεώνα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάντερς στην εκπομπή του Τζέικ Τάπερ “State of the Union” στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN. “Ο ίδιος έγινε προεδρικός υποψήφιος δηλώνοντας ότι θα τα βάλει με τη Wall Street– αυτοί διαπράττουν έγκλημα. Μετά εντελώς ξαφνικά διορίζει όλους αυτούς του δισεκατομμυριούχους”, δήλωσε ο Σάντερς.

Το σχόλιο του Σάντερς είχε σημείο αναφοράς τη συμμετοχή πρώην στελεχών της Goldman Sachs, αλλά και του πρώην τραπεζίτη Γουίλμπουρ Ρος στη νέα αμερικανική κυβέρνηση.

Ο Σάντερς άσκησε επίσης κριτική στον Τραμπ για τις μεταρρυθμίσεις που έχει εξαγγείλει στον τραπεζικό τομέα, υποστηρίζοντας ότι τα πρόσωπα που έχουν επιλεγεί για τη συγκρότηση της κυβέρνησής του είναι ασύμβατα προς την κατεύθυνση υλοποίησης των προεκλογικών του δεσμεύσεων.

“Είναι καλός παρουσιαστής. Είναι καλός για την τηλεόραση. Αλλά νομίζω ότι θα ξεπουλήσει τη μεσαία τάξη, αλλά και την εργατική τάξη της χώρας του”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάντερς, σύμφωνα με το CNN.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα