Σάλος με τις δηλώσεις στελέχους της ΝΔ: Σπάστε τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα των αριστερών!

Σε… πογκρόμ εναντίων των αριστερών κάλεσε κατά την διάρκεια δημοτικού συμβουλίου ο Χρήστος Πριονίδης τον κόσμο, ο οποίος έφερε στο μυαλό, με τις προκλητικές δηλώσεις του περί σπασίματος μαγαζιών και αυτοκινήτων όσων έχουν αντίθετη ιδεολογία από αυτόν, εποχές σκοτεινές και θαμμένες στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Πιο συγκεκριμένα, το στέλεχος της ΝΔ και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου κάλεσε τον κόσμο να σπάσει τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα των αριστερών με την απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ να έρχεται άμεσα κάνοντας λόγο για κρεσέντο ακροδεξιού και ομοφοβικού λόγου ζητώντας παράλληλα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την άμεση αποπομπή του εν λόγω ανθρώπου.

Σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «φασιστικές» δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου και τοπικού στελέχους της ΝΔ, σημειώνοντας ότι «από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, την περασμένη Παρασκευή, κάλεσε σε πογκρόμ εναντίον των αριστερών, για σπάσιμο των μαγαζιών και των αμαξιών τους και απείλησε με «εμφύλιο πόλεμο», σε ένα κρεσέντο ακροδεξιού και ομοφοβικού λόγου».

«Ο εθνικιστικός κατήφορος και το εμπόριο πατριωτισμού της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη, το οποίο τροφοδοτεί τις χυδαιότητες της Χρυσής Αυγής, λαμβάνει πλέον επικίνδυνες διαστάσεις, αφού εξαπλώνεται και στο στελεχιακό δυναμικό της ΝΔ» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Εκτός από τις νομικές συνέπειες που επισείουν τέτοιες φασιστικές δηλώσεις, η χυδαιότητα του στελέχους της ΝΔ προσβάλλει ευθέως όλους τους δημοκρατικούς πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης και πρέπει να καταδικαστεί από όλα τα κόμματα. Το ακραίο αυτό παραλήρημα βαραίνει πλήρως την ηγεσία της ΝΔ.

Καλούμε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να αποπέμψει άμεσα το στέλεχός του, με το οποίο μάλιστα περιχαρής φωτογραφιζόταν, και να πάρει έμπρακτα αποστάσεις από τον φασιστικό, εθνικιστικό και ομοφοβικό λόγο».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα