Ρ. Σβίγκου: Η Αριστερά βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες ενέργειες και πολιτικά και ιδεολογικά

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, καταδίκασε με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο  τη χθεσινή επίθεση  η οποία εξέφρασε τη συμπαράστασή στον Λουκά Παπαδήμο, στους δύο συνοδούς του και στις οικογένειές τους, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “247”.

«Η Αριστερά, γνωρίζετε καλά, βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες ενέργειες και πολιτικά και ιδεολογικά. Ακριβώς γιατί γνωρίζουμε τους κινδύνους που εγκυμονούν για τη δημοκρατία. Η κοινωνία βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες ενέργειες, όπως, επίσης, έχουμε δει και από τις χθεσινές δηλώσεις, βρίσκεται απέναντι σύσσωμος και ο πολιτικός κόσμος» είπε η κ. Σβίγκου και συμπλήρωσε: «Επειδή πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό και κρίσιμο ζήτημα για την ίδια τη δημοκρατία, οι πολιτικές δυνάμεις και τα πολιτικά πρόσωπα οφείλουν να το αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα και ψυχραιμία. Θα πρέπει η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και θα υπάρξουν και απαντήσεις σχετικά με το περιστατικό και το πώς φτάσαμε σε αυτή την επίθεση. Και την ίδια στιγμή θα πρέπει να απομονωθούν απόψεις με μικροκομματική στόχευση».

Αναφέρθηκε, επίσης, στην ανάρτηση του κ. Ψαριανού, που κατηγόρησε ως “ηθικούς αυτουργούς” τον πρωθυπουργό και μέλη της κυβέρνησης και παρατήρησε: «Προφανώς, αυτές είναι επικίνδυνες απόψεις που δεν θα έπρεπε να έχουν θέση αυτή τη στιγμή στον δημόσιο διάλογο».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα