Ρ. Αντωνοπούλου: Η ανεργία μειώνεται αλλά η αντιπολίτευση αρνείται να το δει

«Φεβρουάριος χαμηλότερη ανεργία 0,6%, Απρίλιος 92.000 νέες θέσεις εργασίας. ΕΛΣΤΑΤ και ΕΡΓΑΝΗ τα λένε, η Αντιπολίτευση ακούει; Ή περιμένει τον χειμώνα και την εποχική ανεργία για να μιλήσει για εκτόξευση της ανεργίας

 

Την υψηλότερη μηνιαία επίδοση από το 2001 έως σήμερα κατέγραψε τον Απρίλιο του 2017 το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ», καθώς το ισοζύγιο προσλήψεων- αποχωρήσεων ήταν θετικό κατά 92.132 θέσεις εργασίας, ενώ σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ η ανεργία τον Φεβρουάριο μειώθηκε στο 23,2% έναντι 23,9% τον Φεβρουάριο 2016 και οριακά χαμηλότερα από το 23,3% τον Ιανουάριο 2017.

 

Τα θετικά αποτελέσματα στην εργασία σχολίασε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, διερωτώμενη αν η αντιπολίτευση ακούει ή ή περιμένει τον χειμώνα και την εποχική ανεργία για να μιλήσει για εκτόξευση της ανεργίας.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Αντωνοπούλου έγραψε στο Twitter:

«Φεβρουάριος χαμηλότερη ανεργία 0,6%, Απρίλιος 92.000 νέες θέσεις εργασίας. ΕΛΣΤΑΤ και ΕΡΓΑΝΗ τα λένε, η Αντιπολίτευση ακούει; Ή περιμένει τον χειμώνα και την εποχική ανεργία για να μιλήσει για εκτόξευση της ανεργίας;»

Πηγή:https://left.gr/news/r-antonopoyloy-akoyei-i-antipoliteysi-ta-thetika-nea-gia-tin-anergia

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα