Ρουσόπουλος: Μήνυμα υπέρ της ενότητας της ΝΔ

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του Ευάγγελου Αντώναρου πήρε ο πρώην υπουργός Επικρατείας Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο οποίος υποστήριξε την ενότητα της ΝΔ.

«Η πολιτική τοποθέτηση η δική μου είναι εντελώς διαφορετική», είπε ο κ. Ρουσόπουλος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που οδήγησαν στη διαγραφή του κ. Αντώναρου.

«Θεωρώ πως σε μια κρίσιμη στιγμή στην οποία η κυβέρνηση με εμφανή τρόπο και πολύ δυναμισμό στρέφεται εναντίον στελεχών της Ν.Δ. Εκείνο που χρειάζεται είναι όλα τα στελέχη και η Ν.Δ να παραμείνουν ενωμένοι».

Ο κ. Ρουσόπουλος διαφοροποιήθηκε από τη θέση του κ. Αντώναρου που τον οδήγησε στη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία. «Σε ό,τι αφορά στο Βαγγέλη Αντώναρο, με τον οποίο με συνδέει προσωπική σχέση από την δεκαετία του ΄80, σε ό,τι αφορά την πολιτική τοποθέτηση διαφωνώ. Η πολιτική τοποθέτηση η δική μου είναι τελείως διαφορετική» σημείωσε.

Αναφερόμενος στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι: «ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν ότι μόλις ακουγόταν μια κρίση, κριτική, επίθεση, υπόνοια για κάποιο από τα στελέχη δύο τινά συνέβαιναν: Κάποια στελέχη της Ν.Δ άρχιζαν να επιτίθενται στον συνάδελφο τους εντός της Ν.Δ και δεύτερον, στην καλύτερη περίπτωση, κάποιοι απλώς αποστασιοποιούνται και δεν έβγαιναν καν στα ΜΜΕ να υπερασπιστούν την πολιτική του κόμματος ή τους συναδέλφους τους».

Για τη στάση του Κώστα Καραμανλή σχετικά με τη Novartis απάντησε: «από την πρώτη στιγμή όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία τοποθετήθηκε. Μπορεί να μην έκανε δήλωση ο ίδιος, αλλά τα στελέχη τα οποία βρίσκονται στο γραφείο του μίλησαν από την πρώτη στιγμή με αφορμή τη δήλωση του κ. Αβραμόπουλου και αναφέρθηκαν στην υπόθεση NOVARTIS».

«Νομίζω ότι δεν έχει πει ποτέ ο ίδιος ότι με εκπροσωπεί ο τάδε. Εγώ που υπήρξα εκπρόσωπος του επί 9 χρόνια, δεν διεκδικώ και δεν δικαιούμαι να πω ότι τον εκπροσωπώ σε καμία περίπτωση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα