Ροζάβα: Αναρχικοί ανακοινώνουν τη δημιουργία των IRPGF(Βίντεο)

Αναρχικοί στην Ροζάβα, ανακοίνωσαν με ανάρτησή τους στο διαδίκτυο την 31η Μαρτίου, τη δημιουργία των Διεθνών Επαναστατικών Λαϊκών Αντάρτικων Δυνάμεων.

Αναλυτικά το κείμενο:

Ανακοίνωση της δημιουργίας του IRPGF και συμμετοχή στην IFB

Σήμερα, η επανάσταση είναι κάτω από επίθεση. Όπως στην Κομμούνα του Παρισιού και σε τόσες άλλες στιγμές της ιστορίας, οι επαναστατικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν το μεγαθήριο της καπιταλιστικής ηγεμονίας που έχει έρθει για να καταβροχθίσει το νέο κόσμο και να υποδουλώσει όλους μας για άλλη μια φορά. Αυτό είναι το Στάλινγκραντ μας. Η επανάσταση πρέπει να υπερασπιστεί! Ως εκ τούτου ανακοινώνουμε την δημιουργία των Διεθνών Επαναστατικών Λαϊκών Αντάρτικων Δυνάμεων (IRPGF) για να υπερασπιστούμε την επανάσταση στο Δυτικό Κουρδιστάν.

Οι Διεθνείς Επαναστατικές Λαϊκές Αντάρτικες Δυνάμεις (IRPGF) είναι μια μαχητική ένοπλη αυτο-οργανωμένη και οριζόντια συλλογική εργασία για την υπεράσπιση των κοινωνικών επαναστάσεων σε όλο τον κόσμο, την άμεση αντιμετώπιση του κεφαλαίου και του κράτους, και την προωθήσει του αναρχισμού.

Είμαστε δεσμευμένοι αντιφασίστες, αντι-καπιταλιστές, αντι-ιμπεριαλιστές και ενάντια σε όλες τις μορφές της πατριαρχίας και κυριαρχίας. Σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στο Διεθνές Τάγμα Ελευθερίας και δηλώνουμε την υποστήριξη και τη συμμαχία μας με την YPJ, το YPG, το PKK, το Διεθνές Αντιφασιστικό Τάγμα (ΑΙΤ) και τις οργανώσεις μέλη του Διεθνούς Τάγματος Ελευθερίας. Δηλώνουμε ανοικτά αγώνα μας ενάντια σε όλες τις ιμπεριαλιστικές, φασιστικές και αντεπαναστατικές δυνάμεις.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ROJAVA!

Νίκη για τα οδοφράγματα, τις κοινωνικές εξεγέρσεις και τις Κομμούνες.

Μαχητικές οριζόντιες αυτο-οργανωμένες συλλογικότητες και κοινότητες για την επανάσταση και τον Αναρχισμό.

Διεθνείς Επαναστατικές Λαϊκές Αντάρτικες Δυνάμεις (IRPGF)

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα