Ρεκόρ επισκεπτών στην Έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 η «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018», η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους των τεσσάρων τροχών, καθώς και στους λάτρεις της τεχνολογίας και της εξέλιξης. Αξίζει να τονισθεί, το ρεκόρ που σημειώθηκε στη προσέλευση των επισκεπτών, με τον αριθμός τους να ξεπερνάει τους 95.000.

Πρόκειται για ένα σημαντικό ρεκόρ για την ελληνική έκθεση, από την εποχή κρίσης και ύφεσης, το οποίο επιβεβαιώνει την αγάπη του Έλληνα για το αυτοκίνητο. Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας της φετινής διοργάνωσης, είναι και οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων οι οποίες έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των αυτοκινητοβιομηχανιών, μέλη του ΣΕΑΑ, εξασφάλισαν σημαντικό αριθμό παραγγελιών, οι οποίες θα υλοποιηθούν στις αρχές του 2019, ήτοι μόλις το επιτρέψει η διαθεσιμότητα των επιλεγμένων μοντέλων και εκδόσεων. Παράλληλα, ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν και η συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του After Market και της συντήρησης του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα