Ραγκούσης: Αντίθετη στη δέσμευση όλων για μια νέα παράταξη, η κρυφή συμφωνία Γεννηματά-Θεοδωράκη

Μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη θεωρεί o Γιάννης Ραγκούσης, την αποκάλυψη από την Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη, κατά την διάρκεια της χθεσινής τηλεμαχίας, ότι ερήμην όλων, έχουν κρυφά συμφωνήσει την παράλληλη λειτουργία των κοινοβουλευτικών ομάδων ΔΗΣΥ και Ποταμιού και μετά τις εκλογές στις 12 Νοεμβρίου.

«Η κρυφή αυτή συμφωνία έγινε στην πλάτη των πολιτών που καλούνται να μετέχουν στην ίδρυση ενιαίας παράταξης. Βρίσκεται σε ευθεία αντίθεση με τις δεσμεύσεις όλων για τη γέννηση μιας ενιαίας προοδευτικής παράταξης στις 12 Νοεμβρίου» επισημαίνει ο κ. Ραγκούσης και προσθέτει ότι δεν μπορεί να τη θεωρήσει ως ειλημμένη και δεσμευτική μια τέτοια απόφαση.

«Αυτή η κρυφή συμφωνία τραυματίζει με τον χειρότερο τρόπο την ενοποίηση του χώρου μας» υποστηρίζει και ζητάει ως επιτακτική υποχρέωση της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη να δηλώσουν δημοσίως ότι αυτή η συμφωνία δεν ισχύει και ότι θα σεβαστούν την διαδικασία ενοποίησης του χώρου μέσα από τη λειτουργία μίας και ενιαίας κοινοβουλευτικής ομάδας.

Σε αντίθετη περίπτωση γεννάται μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης που απειλεί τα θεμέλια ενοποίησης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα