Π.Σγουρίδης: Θα μπει θέμα κομματικής πειθαρχίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Την παραίτηση του Γραμματέα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θύμιου Δρόσου σχολίασε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Παναγιώτης Σγουρίδης, μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως είπε η παραίτηση έγινε για προσωπικούς λόγους. «Μας ευχαρίστησε και μας είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει», είπε σχετικά, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξαν πολιτικές αιχμές και ακόμα περισσότερο διαμάχη μεταξύ του ίδιου και του Θ. Δρόσου.

Σχετικά με τη θέση που έχουν εκφράσει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μέσω του προέδρου τους, Πάνου Καμμένου, ότι δηλαδή θα άρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση προτού η Συμφωνία των Πρεσπών φτάσει προς ψήφιση στη Βουλή, ο Π. Σγουρίδης είπε πως, «ό,τι είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αυτό ισχύει. Αλλά επειδή η θέση είναι εκφρασμένη και δεν πρόκειται να αλλάξει, δεν θα τη σχολιάσω».

Τέλος, αναφερόμενος στο ζήτημα της διαφοροποίησης του Θανάση Παπαχριστόπουλου στο θέμα, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ σημείωσε ότι η στάση του θα εξεταστεί στις επικείμενες συνεδριάσεις της Πολιτικής Γραμματείας και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Έχουμε κατακτήσει την ψήφο κατά συνείδηση, όμως για το ζήτημα αυτό μπαίνει θέμα κομματικής πειθαρχίας», τόνισε σχετικά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα