Site icon The Indicator

Π. Ρήγας: Συμπεριφορές υποκόσμου από τη Χ.Α. στη Βουλή

Τις ακρότητες της Χ.Α. στη Βουλή κατήγγειλε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας επισημαίνοντας ότι «πρέπει να ληφθούν μέτρα και να αντιδράσει η Πολιτεία, οι θεσμικοί παράγοντες και όλη η κοινωνία σε τέτοιες εκφάνσεις που προσπαθούν να διαμορφώσουν μια άλλη συνείδηση στη νέα γενιά. Εθιστήκαμε στα προηγούμενα χρόνια σε συμπεριφορές που δεν ήταν μέσα στο αξιακό και ηθικό πλαίσιο».

Ενώ μίλησε για «συμπεριφορές από τη Χ.Α. στη Βουλή που αγγίζουν τα όρια του υποκόσμου». «Απαιτείται και μια κοινωνική ανασυγκρότηση πέρα από την οικονομική» πρόσθεσε.

Με τον ίδιο τρόπο αξιοποιούνται και τα εθνικά ζητήματα με βολές όπως «διχάζεται» ο κ. Ρήγας περιέγραψε την εθνική γραμμή στο ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ που είναι ίδια από το 2008 επί κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή. “Άλλοι άλλαξαν θέση, έκαναν κωλοτούμπα χαϊδεύοντας την ακροδεξιά” υπογράμμισε.

Δυστυχώς η αντιπολιτευτική γραμμή της Ν.Δ. δκατυπωμένη από τον κ. Αυγενάκη στο πάνελ επιχείρησε να φορτώσει στο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και τις ακρότητες της Χ.Α. στη Βουλή.

Κατ. Μπρ.

 

 

avgi.gr

Exit mobile version