Π. Ρήγας: Παραδέχθηκε προσλήψεις στον τομέα της Υγείας και όχι μετακλητών

Γίνονται προσλήψεις αλλά αυτές είναι στον τομέα της Υγείας, υποστήριξε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας σχολιάζοντας το πρωί το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος για “27.700 επιπλέον προσλήψεις σε ένα χρόνο”.

Μιλώντας στον Σκάι ο κ. Ρήγας υποστήριξε πως οι μετακλητοί είναι μειωμένοι και εξαπέλυσε επίθεση στην εφημερίδα λέγοντας: «Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αυτό το οποίο κάνει είναι επανειλημμένη αυτή η διαμόρφωση αν θέλετε προς την κοινή γνώμη», «μιλάει για μετακλητούς, οι μετακλητοί είναι… 60% μειωμένοι».

Ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος ισχυρίστηκε επίσης ότι οι προσλήψεις έγιναν στον τομέα της υγείας και μέσω της… κοινωνικής οικονομίας.

«Αυτό το οποίο κάνει είναι πρόστυχο» συνέχισε ο Παναγιώτης Ρήγας κατηγορώντας -για ακόμη μια φορά- το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που αποκαλύπτει την επιχείρηση προσλήψεων από τα κυβερνητικά στελέχη.

«Το 2015 ήταν 690.000 οι δημόσιοι υπάλληλοι που απογράφηκαν, σήμερα είναι 697.000 άρα έχουμε 7.000 προσλήψεις» επισήμανε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

«Τι κάνατε; 27.000 προσλήψεις στην υγεία κάνατε; Θα τρελαθούμε τώρα;» αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή στον Σκάι και συμπλήρωσε: «Η κυβέρνηση κάνει προσλήψεις απ’ το παράθυρο, άρα υπάρχει κι ένα θέμα αξιοκρατίας».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα