Π.Πολάκης: Θα φθάσουμε μέχρι τέλους

Σε φουλ αντεπίθεση έχει περάσει ο Παύλος Πολάκης. Μετά το ποστ με το οποίο επιχείρησε να υπερασπιστεί τον Πάνο Καμμένο χαρακτηρίζοντας τους επικριτές «λαμόγια», ακολουθεί μία ακόμη δημοσίευση που καταδεικνύει τις τακτικές της Νέας Δημοκρατίας με τα «γαλάζια» παιδιά της.

Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας ποστάρει ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Εφημερίδας των Συντακτών αποκαλύπτοντας μάλιστα το όνομα, στο οποίο αναφέρεται, καταγράφοντας την εξέλιξή του μέσα από την… ώθηση της ΟΝΝΕΔ.

Ο Πολάκης μιλάει για μία γυναίκα «παλαιό μέλος του εκτελεστικού Γραφειου της ΟΝΝΕΔ. Υπαλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ, αποσπασμένη στην ΕΣΔΥ (εθνική σχολή δημοσιας υγείας ) και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ μεγαλοστέλεχος σε ιδιωτική εταιρεία στρατηγικής της υγείας συμφερόντων του γνωστού καθηγητή Μανιαδακη (μυστικοσυμβουλου των Γεωργιάδη-Βορίδη εμπλεκόμενου στην τιμολόγηση των φαρμάκων και στο σκάνδαλο Νοβαρτις και Σια). ΠΟΣΗ ΒΡΩΜΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΙΑ!!!!!!!. Γι’ αυτο σας εχει πιάσει μαύρη τραμουντάνα και κάθε μερα κρεμάτε στα πρωτοσέλιδα ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ εναντιον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ …..Το ίδιο σας κανει, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!!»

Κλέινοντας, δεν παραλείπει να στείλει και ένα μήνυμα στη δικαιοσύνη: «ΥΓ .ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, λιγο πιο ΣΒΕΛΤΑ …….».

Δείτε το ποστ του Πολάκη:

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα