Π. Πολάκης: Βρωμερά υποκείμενα της δημοσιογραφίας της λάσπης!

Σαφή θέση υπέρ του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, για το πρόσφατο ταξίδι του στο Λονδίνο, πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο facebook.

Ο κ. Πολάκης εκθέτει ως βασικό επιχείρημα υπεράσπισης ότι ο κ. Καμμένος πλήρωσε το ταξίδι του με προσωπικά του χρήματα, υπενθυμίζοντας οικονομικά σκάνδαλα προηγούμενων κυβερνήσεων.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη στο Facebook: 

Ρε βρωμερά υποκείμενα της δημοσιογραφίας της λάσπης που έχετε τρελλαθει γιατι τα αφεντικά σας βλέπουν πως το μητσοτακεικο δεν θα δει εξουσία και έχετε εξαπολύσει οτι βρωμια και ψευτιά εχει η ψυχή σας εναντιον του Πανου Καμμενου τις τελευταίες μέρες μήπως και ρίξετε την κυβερνηση!!!
Βρε ξεφτίλες, οταν χρεώνανε οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες το ελληνικό κράτος να πληρώνει όλο το συγγενολόι , τους συνεργάτες κλπ μεχρι και τους μακιγιέρ που έπαιρναν μαζί τους στα επίσημα ταξίδια στο εξωτερικό ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ!!!!!! Και ειναι είδηση το οτι ο Καμμενος πλήρωσε ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ όντας σε επίσημο ταξίδι στο Λονδίνο το ξενοδοχείο που έμεινε με τη σύζυγο του!!!!ΟΥΤΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΚΑΙΝΕΣΤΕ !!!
ΥΓ .Στο επόμενο επιςημο ταξίδι του στη Γαλλία θα του προτείνω να παει με το τζετ του Χριστοφοράκου, να μείνει στο σπίτι της Μαρεβα ,να παει ενα βράδυ όλη την αποστολή στο καμπαρέ Μoulin Rouge και να πληρώσει απο το λογαριασμό των αντισταθμιστικών TOR M1 και τους ράβδους χρυσού της λίστας Λαγκάρντ της κυρίας Μανωλιδου .ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!
Ουστ λαμόγια !!

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα