Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α:Κατάληψη όλων των Δημαρχείων την Τετάρτη 4/11

poe-ota-660_1

Με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α,την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 έχει χαρακτηριστεί ως Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης όλων  των Δημαρχείων, αλλά και άλλων υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. (Γκαράζ, Κ.Α.Π.Η., Παιδικοί Σταθμοί κ.λπ.), από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στόχος είναι«να ενημερωθούν αναλυτικά για τα νέα μέτρα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις κ.λπ. και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο η αντίδρασή μας και η συμμετοχή στις κάθε μορφής κινητοποιήσεις. Επίσης, στόχος είναι να ενημερωθούν και να κινητοποιηθούν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και κάθε άλλη κοινωνική ομάδα που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων για να δημιουργηθεί κοινό μέτωπο και σε τοπικό επίπεδο».

Παράλληλα,στην ανακοίνωση η ΠΟΕ-ΟΤΑ προσθέτει «Η σκληρή λιτότητα είναι ακόμη εδώ… Γενικεύεται, επεκτείνεται, μονιμοποιείται. Ο αγώνας συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή με αρχή την μαζική συμμετοχή τους στην 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015»

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα