Π.Λαφαζάνης:Ο Συριζαϊκός νεοΠασοκισμός παίζει αποπροσανατολιστικά παιχνίδια

110116185154_4817Κάλεσμα στις «αριστερές, προοδευτικές, πατριωτικές, δημοκρατικές αντιμνημονιακές δυνάμεις, να συγκροτήσουν ένα πλατύ πολιτικό εκλογικό μέτωπο», απηύθυνε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.
«Όσοι αρνούνται αυτό το ευρύ αντιμνημονιακό μέτωπο, εξ’ αντικειμένου βοηθάνε να διαιωνίζεται το μνημονιακό μπλοκ και η λιτότητα και να προβάλλεται ως κυρίαρχο το παραπλανητικό ψευτοδίλημμα: ”Τσίπρας ή Μητσοτάκης», πρόσθεσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ, σε , σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».
Ο κ. Λαφαζάνης χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως «περιορισμένου χρόνου» για να προσθέσει: «Αν η κυβέρνηση Τσίπρα κρατιέται ακόμα στην εξουσία, είναι γιατί δεν υπάρχει απέναντι της στη Βουλή καμιά πραγματική πολιτική και κινηματική αντιπολίτευση».
Αναφερόμενος στην διαδικτυακή κίνηση «Παραιτηθείτε» τόνισε ότι «από την ώρα που δεν διεκδικούν την ακύρωση των μνημονίων, την εθνική κυριαρχία και το τέλος της λιτότητας, είναι όχημα συνέχισης της μνημονιακής λεηλασίας της χώρας».
«Η θεωρία του Παύλου Πολάκη για τους πέντε Λαετζήδες της Ιεράπετρας που οργάνωσαν φασαρίες δείχνει κατάντημα. Λυπάμαι που πέφτει τόσο χαμηλά», σχολίασε επίσης.
Τέλος ο επικεφαλής της ΛΑΕ τόνισε ότι «ο Συριζαϊκός νεοΠασοκισμός παίζει αποπροσανατολιστικά παιχνίδια με τον εκλογικό νόμο για να αποφύγει τις συνέπειες των αντιλαϊκών μέτρων».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα