Π. Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση της σκληρής δεξιάς

Κυβέρνηση της σκληρής δεξιάς που εφαρμόζει ένα πολύ σκληρό δεξιό αυταρχικό πρόγραμμα χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Στο ενδεχόμενο οι χαρακτηρισμοί του να είναι υπερβολικοί, ο κ. Λαφαζάνης απαντάει πως: «η πραγματικότητα είναι υπερβολική, εγώ προσπαθώ να αποτυπώσω αυτά που βλέπουμε γύρω μας. Δεν είναι κυβέρνηση της αριστεράς».

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της ΛΑΕ αναφέρει ότι: «μετά από 8 χρόνια θα περίμενε κανείς χαλάρωση ή έστω κάποια θετικά αποτελέσματα ενώ αντίθετα βλέπουμε τα πράγματα να γίνονται χειρότερα» και συμπλήρωσε πως: «αυτά που γίνονται στη χώρα στο προσκήνιο και το παρασκήνιο είναι πολύ επικίνδυνα».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασιών ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολίασε πως «δεν επιμένω σε μοναχική πορεία. Όταν υπάρχουν συγγενείς δυνάμεις είναι λάθος να το κάνεις αυτό. Εμείς θέλουμε να συνεργαστούμε με όλες τις συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις όπως η Πλεύση Ελευθερίας, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ακόμα και το ΚΚΕ», έσπευσε όμως να διευκρινίσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση συμπόρευσης με το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, τονίζοντας πως: «ο κ. Βαρουφάκης ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο στο τρίτο Μνημόνιο. Αυτός υπέγραψε χωρίς την υπογραφή Τσίπρα τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου και μετά ανέλαβε να στρώσει το δρόμο στο τρίτο Μνημόνιο».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα