Π.Λαφαζάνης:«Στηρίζουμε την κυβέρνηση για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της. Δεν ψηφίζουμε για να εγκρίνει και να εφαρμόζει μνημόνια»

ÁÈÇÍÁ-ÐáñÜäïóç-ðáñáëáâÞ óôï Õðïõñãåßï ÐáñáãùãéêÞò Áíáóõãêñüôçóçò, ÐåñéâÜëëïíôïò êáé ÅíÝñãåéáò// ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ËÁÖÁÆÁÍÇÓ -ÃÉÁÍÍÇÓ ÌÁÍÉÁÔÇÓ- ÃÉÁÍÍÇÓ ÔÓÉÑÙÍÇÓ .(Eurokinissi-ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ ÊÙÓÔÁÓ)

Ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Real.gr τόνισε «Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αγωνιστούν μέχρι την ύστατη στιγμή για να μην υπογράψει η κυβέρνηση ένα τρίτο μνημόνιο».

Παράλληλα,ο κ.Λαφαζάνης  υπογράμμισε «Αν υπογραφεί θα πρέπει όλοι οι βουλευτές της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας να σταθμίσουν τη στάση τους, εκτιμώντας τις ευθύνες τους και τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει απέναντι στον ελληνικό λαό»ενώ πρόσθεσε «ξέρω ότι θα συνεχίσει να καταστρέφει τον τόπο μας και να πονάει το λαό μας».Όπως σημείωσε στη συνέντευξή του ο κ.Λαφαζάνης  «Στηρίζουμε την κυβέρνηση για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της. Δεν ψηφίζουμε για να εγκρίνει και να εφαρμόζει μνημόνια. Δεν ψηφίζουμε στήριξη στην εφαρμογή τους και στην εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών»ενώ απαντώντας στο δίλημμα να πέσει η κυβέρνηση της Αριστεράς ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας απάντησε «Το δίλημμα μνημονιακή συμφωνία ή υποχρεωτική εγκατάλειψη της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι πλαστό δίλημμα, το οποίο θέτουν εκβιαστικά οι νεοαποικιοκράτες πιστωτές μας».

 

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα