Π.Λαφαζάνης:«Έχουμε δικτατορία του ευρώ»

panagiotis-lafazanis2

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως εάν θέλουμε να ορίσουμε το πολίτευμα μας έχουμε δικτατορία του ευρώ.

Παράλληλα,ο κ Λαφαζάνης τόνισε πως κανείς δεν κρατάει αριστερόμετρο καθώς δεν υπάρχουν τέτοια, ενώ πρόσθεσε πως όλοι πονάνε εξίσου το κόμμα.Όπως χαρακτηριστικά είπε ”Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ενότητα για να πάει μπροστά η χώρα, για να πάει μπροστά η Αριστερά, γι αυτό κάποιοι δίνουμε τη μάχη. Για να μη πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο μνημονιακό τέλμα”ενώ πρόσθεσε ”Θα οδηγηθούμε σε εξευτελισμό αν θεσμοθετήσουμε τη μνημονιακή πολιτική και αν συνομολογήσουμε ένα τρίτο μνημόνιο. Έχουμε έναν ιδιόμορφο ολοκληρωτισμό, δεν υπάρχει δημοκρατία”.

Επίσης ο  κ Λαφαζάνης είπε ” Επικρατεί ο ευρωμονόδρομος, στην  πραγματικότητα αν θέλουμε να ορίσουμε το πολίτευμα μας έχουμε δικτατορία του ευρώ”ενώ πρόσθεσε”Δεν έχουν σημασία τα δημοψηφίσματα και το ερώτημα είναι θα το ανεχτούμε;”
Καταλήγοντας τόνισε πως  δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και πρόσθεσε, πως βέβαια  η εναλλακτική λύση δεν είναι ο λαϊκισμός και η δημαγωγία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα