Π.Λαφαζάνης:«Κανένας δεν πιστεύει σε αυτή την κυβέρνηση»

hkjhk«Κανένας δεν πιστεύει σε αυτή την κυβέρνηση και κανένας δεν πιστεύει και στο μνημονιακό μπλοκ. Ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Μητσοτάκης. Αντίθετα προκαλούν περισσότερο αισθήματα αποτροπιασμού με αυτό το (μπλοκ) παρά ελπίδας, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Γιώργο Πίκουλα ο πρόεδρος της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Όταν κόβεις συντάξεις και μισθούς και βάζεις φόρους και ξεπουλάς την πατρίδα σου δεν μπορεί να υπάρχει ανάκαμψη στη χώρα, ελπίδα και προοπτική», συμπλήρωσε ο κ. Λαφαζάνης.

«Πρέπει να ανακόψουμε τον κατηφορικό δρόμο. Ο άλλος δρόμος είναι έξω από την ευρωζώνη, διακοπή αποπληρωμής του χρέους και διεκδίκηση της διαγραφής του, εθνικοποίηση των τραπεζών, δημόσιος έλεγχος στους στρατηγικούς τομείς της οικονομίας, ένα δίκαιο αναπτυξιακό φορολογικό σύστημα, ρευστότητα στην οικονομία με χαμηλά επιτόκια. Είναι αφετηρία για ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα ανάπτυξης και προοπτικής για την Ελλάδα», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΛΑΕ.

«Δική μας επιδίωξη είναι κοινή κάθοδος στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν, με την Πλεύση ελευθερίας της κας Κωνσταντοπούλου, αλλά και με όλες τις δυνάμεις αριστερές, δημοκρατικές, προοδευτικές, πατριωτικές και βεβαίως να είναι κατά των μνημονίων και να αμφισβητούν την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, πράγμα που είναι προϋπόθεση για να φύγουμε από τα μνημόνια», πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα