Π.Λαφαζάνης:«Η Ελλάδα χρειάζεται αυτές τις ώρες ένα μεγάλο προοδευτικό σοκ με την έξοδο από την ευρωζώνη»

lkgjh«Η δικτατορία του ευρώ, της γερμανικής ΕΕ και των τραπεζιτών που έχει επιβάλλει κατοχή σε αυτή τη χώρα, γρήγορα θα γκρεμιστεί από τον ελληνικό λαό», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος έδωσε το “παρών” στο μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας, το οποίο πορεύτηκε σήμερα με συνθήματα ενάντια στο ασφαλιστικό μέχρι το Σύνταγμα και από κει στα Προπύλαια.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ σημείωσε ότι υπάρχει γενικευμένη αγανάκτηση, οργή και μίσος μέσα στο λαό απέναντι σε μια κυβέρνηση «του ψεύδους, της υποτέλειας και της απάτης» και τόνισε: «Οι κυβερνητικοί υπαλληλίσκοι και η ηγεσία του μνημονιακού πολιτικού κόσμου θα έχουν πολύ γρήγορα κακό, πολύ κακό, τέλος και θα φύγουν κακήν κακώς, διωγμένοι νύχτα, από τη χώρα. Θα πληρώσουν και θα πληρώσουν παραδειγματικά για τα εγκλήματα που έχουν κάνει και τα ερείπια που έχουν συσσωρεύσει στον τόπο».

«Η Ελλάδα χρειάζεται αυτές τις ώρες ένα μεγάλο προοδευτικό σοκ με την έξοδο από την ευρωζώνη, τη διαγραφή του δημόσιου χρέους, τη σεισάχθεια και τη γενναία ρύθμιση των ιδιωτικών χρεών, την εθνικοποίηση των τραπεζών και ένα πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης και μετασχηματισμού που θα ενισχύσει μισθούς, συντάξεις και θέσεις εργασίας», κατέληξε ο Παν. Λαφαζάνης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα