Π. Κουρουμπλής: «Δεν κάναμε ούτε βήμα πίσω σε όσα συμφωνήσαμε με τους εργαζόμενους στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης παρά τις πιέσεις»

Δεν κάναμε ούτε βήμα πίσω σε όσα συμφωνήσαμε με τους εργαζόμενους στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης παρά τις πιέσεις, τώρα πρέπει να κερδίσουμε χρόνο για τα επόμενα λιμάνια, τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλής μιλώντας Στο Κόκκινο και τους Π. Αγγελόπουλο και Γ. Τραπεζιώτη.

 

«Έχουν καταλάβει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ότι η σημερινή κυβέρνηση και το υπουργείο Ναυτιλίας, μπροστά στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους εργαζόμενους, αλλά και τις πιέσεις, δεν κάναμε ούτε χιλιοστό πίσω σε αυτά που συμφωνήσαμε με τους εργαζόμενους», είπε ο κ. Κουρουμπλής.

«Όσα περιλαμβάνονται στη δεύτερη ανάρτηση και προσπάθησαν κάποιοι να τα υποβιβάσουν, είναι βασική γραμμή και εντολή, ούτε ένα γράμμα δεν θα αλλάξει», ξεκαθάρισε ο υπουργός Ναυτιλίας. Πλέον, προχωρά προς την ολοκλήρωσή της η διαδικασία και αναμένονται οι απαντήσεις από όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν, συνέχισε ο Π. Κουρουμπλής.

Στόχος είναι να κλείσει η διαδικασία και να ξεκινήσει η προσπάθεια των επενδύσεων στο λιμάνι, όπως είπε ο υπουργός, τονίζοντας ότι πρέπει να κερδηθεί χρόνος, γιατί «υπάρχουν και άλλα λιμάνια».

Μάλιστα, προέβλεψε ότι «μπορεί να υπάρξουν και άλλες ενδιαφέρουσες μετατοπίσεις» στο πεδίο των επενδύσεων στα λιμάνια της χώρας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα