Π. Κουρουμπλής: Ανοιχτό το παράθυρο μη εφαρμογής των μέτρων

«Θα τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας στο ακέραιο, υπό την προϋπόθεση ότι θα το κάνουν και οι άλλοι» δήλωσε με νόημα στον ΣΚΑΪ ο κ. Κουρουμπλής, αφήνοντας «ανοιχτό παράθυρο» για τη μη εφαρμογή των μέτρων που ψηφίστηκαν από την κυβέρνηση άφησε ο υπουργός Ναυτιλίας. .

«Δεν ήρθε η 16η Ιουνίου… Κάντε λίγη υπομονή. Μας αρέσει στην Ελλάδα να προφητεύουμε και να προτρέχουμε» τόνισε πάντως για το Eurogroup της 15ης Ιουνίου. «Αυτή τη στιγμή γράφεται ότι ο Schaeuble είναι σε δύσκολη θέση» ανέφερε, επικαλούμενος δημοσίευμα της Die Welt.

Όσον αφορά τη διαπραγμάτευση, ο Πάνος Κουρουμπλής επέμεινε ότι «από αυτή την ιστορία ο ελληνικός λαός δεν έχει υποστεί καμία επιβάρυνση».

Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως στο μέτωπο του χρέους η Ελλάδα δεν θα δεχτεί τίποτε άλλο πέραν μίας λύσης που θα εγγυάται την έξοδο στις αγορές άμεσα και με βιώσιμους όρους.

Στο μεταξύ, κλίμα αμηχανίας επικράτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε υπό άκρα μυστικότητα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα