Σε νέες καταγγελίες, σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, προχώρησε μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
«Δεν ξέρω αν πήρε λεφτά ο Κοτζιάς, αλλά παρέδωσε τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών σε εταιρεία που καταλήγει σε off shore του Σόρος», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι «όλη η ιστορία των Σκοπίων είναι μια μπίζνα».
Όπως είπε «άτομα που έχουν σχέση με τη διαπλοκή φαίνεται να έχουν σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αν χτυπάς ένα εφοπλιστή και τελικά ο νικητής είναι ο εφοπλιστής, νομίζω ότι φαίνεται ότι μας πιάσανε κορόιδα».
Ο Πάνος Καμμένος όπως, είπε «γύρισα τη χώρα στην Αμερική. Ότι και να κάνουν, όποιος και να αναλάβει, τους έχω ”δέσει” με συμφωνίες».
Αναφερόμενος στις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, αποκάλυψε ότι «ο Τσίπρας μου είχε προτείνει να κάνουμε κόμμα μαζί του και να είμαι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας έστησε τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ψυχρανθήκαμε όταν κατάλαβα ότι θέλει τους βουλευτές μου».
«Φέραμε εθνική συμφιλίωση της Αριστεράς και της Δεξιάς, αλλά καταργήθηκε με τη συμφωνία των Πρεσπών», είπε ο Πάνος Καμμένος.
Εκτιμώντας τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, είπε ότι θα γίνουν πριν τις 25 Μαρτίου.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επανέλαβε τις καταγγελίες για μεθοδεύσεις προκειμένου να διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
«Δημοσιογράφος μου είπε ότι ”σας την έχουν στημένη”, μου είπε ότι ”ο Βούτσης ήρθε πριν από λίγο και μου είπε ότι θα αρχίσει να εφαρμόζει την διάταξη για τους πέντε”, δεν υπάρχει περίπτωση ο Βούτσης να μην είναι μέσα στο κόλπο. Αν ο Τσίπρας υπουργοποιήσει τον Κουίκ είναι στο σχέδιο Βούτση. Αν ο Κουίκ που τον έκανα υπουργό πάρει την έδρα, μετά ας δολοφονήσει τους ΑΝΕΛ», ανέφερε
Σχολιάζοντας τη στάση στελεχών των ΑΝΕΛ που έφυγαν από την παράταξη όπως ην κυρία Κουντουρά και ο κ. Κόκκαλης, υποστήριξε ότι πρόκειται για ξεκάθαρη αποστασία, καθώς αντάλλαξαν τις θέσεις τους με κυβερνητικές καρέκλες.
Όπως είπε, «εγώ δεν θα πάρω τηλέφωνο κανέναν από τους βουλευτές που μου έφυγαν. Ο Λαζαρίδης θα μπορούσε να γυρίσει πίσω μόνος του, μιλάω και με τον Γιώργο Βουλγαράκη».
Επίσης ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι υπάρχουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και «κάτι δεν πάει καλά».
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι μόνο οι ΑΝΕΛ και η Ένωση Κεντρώων έχει ξεκάθαρη θέση για το Σκοπιανό και το όνομα της Μακεδονίας, σε αντίθεση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που δεν έχουν πρόβλημα με τη χρήση του όρου «Μακεδονία», στην ονομασία της γείτονος χώρας.
Σχετικά Νέα
Νέα Αριστερά: Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη είναι μια απελπισμένη επιχείρηση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη δημοσκοπική κατάρρευση
«Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απελπισμένη επιχείρηση.
Κ. Χατζηδάκης: Ωφελούνται 2,5 εκατ. Έλληνες από την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων τόνισε ότι από την.
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.