Π.Καμμένος: Ποτέ δεν είπα για χρήματα από τον Σόρος

Μετά την οργισμένη ανάρτηση στο Twitter, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος επανέλαβε με νέα του δήλωση πως δεν είπε ποτέ ότι δόθηκαν στην κυβέρνηση 50 εκατ. ευρώ από τον Τζορτζ Σόρος.

Αναλυτικότερα, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι «στήνονται ολόκληρα σενάρια γύρω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από μένα. Να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι 50.000.000 ευρώ δόθηκαν στην κυβέρνηση από τον Σόρος».

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διευκρίνισε ότι αναφέρθηκε στον Σόρος «σε σχέση με συνεργασία του ΥΠΕΞ με εταιρεία εκδόσεως βίζα, που δεν έχει να κάνει σχέση με την κυβέρνηση».

«Όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου, όπου τα ορφανά του Σημίτη και οι συνέταιροί τους στη ΝΔ βλέπουν ότι αρχίζει να καταρρέει ο μύθος που προσπάθησαν να χτίσουν», διαμήνυσε ο κ. Καμμένος.

Βέβαια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν παράλειψε να αφήσει και μία αιχμή για τον Νίκο Κοτζιά, τονίζοντας ότι δεν θα ασχοληθεί πλέον μαζί του και καταλήγοντας με νόημα: «Το πολύ της θλίψεως…».

Κύκλοι Κοτζιά: Θέλουν να σβήσουν τμήματα από τα πρακτικά του υπουργικού;

Σχολιάζοντας στον ΑΝΤ1 τις δηλώσεις Καμμένου, κύκλοι του πρώην υπουργού Εξωτερικών ανέφεραν ότι ο κ. Κοτζιάς επιμένει σε όσα είπε δημοσίως και μάλιστα, απευθύνει μήνυμα σε όσους ήταν παρόντες στο υπουργικό συμβούλιο.

«Αν κάποιοι μετά τη σιωπή στις ύβρεις θέλουν να σβήσουν τμήματα από τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου είναι κάτι που δεν μπορεί να φανταστεί ο νους μας και το αποκλείουμε», είναι το μήνυμα του τέως ΥΠΕΞ, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα