Π.Καμμένος: Ο Τσίπρας απαλλοτρίωσε τα παιδιά μου

Νέα σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».
Ο κ. Καμμένος υποστηρίζει πως υπήρξε σχέδιο κατάργησης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα.
«Απεδείχθη ότι ο πρωθυπουργός όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν ένα τους βουλευτές των ΑΝΕΛ με προσφορά ανταλλάγματα σε κυβερνητικές θέσεις», τόνισε, ενώ ισχυρίζεται πως το Μαξίμου καθοδηγεί στοχευμένες επιθέσεις από φιλικά ΜΜΕ εναντίον πολιτικών αντιπάλων και του ίδιου προσωπικά.
«Εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά τώρα το γύρισε στα Cohiba», σημειώνει δηκτικά.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι θα ήθελε η συνεργασία με τον κ. Τσίπρα να έληγε «με καλούς οιωνούς και να μπορούσα φεύγοντας από το υπουργείο Άμυνας να αποσυρθώ από την πολιτική ζωή».
Προειδοποιεί για στοιχεία που γνωρίζει από τη θητεία του ως υπουργός Εθνικής Άμυνας. «Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας… Η κατάργηση της ΚΟ των ΑΝΕΛ με την οποία με απειλούν σημαίνει ότι θα αποσυρθούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη φύλαξή μου. Και τούτο, την ώρα που απειλούμαι πολλαπλώς. Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας» είπε.
Και πρόσθεσε: «Σε περίπτωση που εγώ ή η οικογένειά μου μείνουμε αφύλακτοι θα υποχρεωθώ να πάρω μέτρα. Μέτρα που δεν θα ήθελα να ανακοινώσω στην παρούσα φάση».
Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε και κατά του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, χαρακτηρίζοντάς τον «τον χειρότερο πρόεδρο που έχει περάσει ποτέ από τη Βουλή».
Επίθεση εξαπολύει και κατά του Νίκου Κοτζιά. «Άνοιξε στον Σόρος την πόρτα του υπουργείου Εξωτερικών. Να με καλέσει ο εισαγγελέας να τα καταθέσω. Μπορώ να το αποδείξω».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ… απασφάλισε και κατά των πρώην βουλευτών του. «Η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης ορκίζονταν ότι δεν θα ψηφίσουν ποτέ τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Κούικ γύριζε σε Αυστραλία και Αμερική και μίλαγε για το ιερό όνομα της Μακεδονίας και γονάτιζε στα μνημεία… Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας, και όχι μόνο, μέθυσε», σημείωσε.
 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα