Π.Καμμένος:«Και ναι και όχι»

Λίγο πριν εισέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,Πάνος Καμμένος προκειμένου να συζητήσει με τον Αλέξη Τσίπρα το μέλλον της κυβέρνησης μετά την συμφωνία στις Βρυξέλλες,έγραψε στο twitter κάτι το οποίο δεν μπορούσε να ερμηνεύσει  την στάση του :«Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα τίποτα δεν είναι δεδομένο…».

Ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, κάνει δηλώσεις σε δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015. Συγκλήθηκε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των δημοψηφίσματος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Παντελής ΣαΐταςΕξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, στις δηλώσεις του παρέμεινε ασαφείς ως προς τις προθέσεις του,καθώς μιλώντας  προς τους δημοσιογράφους δεν έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις για το μέλλον και τη θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην κυβέρνηση.

O πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. τόνισε ότι «τον λόγο έχει πλέον η Βουλή» και πρόσθεσε ότι η συμφωνία είναι«πραξικόπημα»,υποστηρίζοντας ότι «ο πρωθυπουργός εκβιάστηκε από την Γερμανία, την Ολλανδία και τις βαλτικές χώρες καθώς του είπαν ότι θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα και θα υπάρξει ολικό κούρεμα καταθέσεων.

Και ενώ, ο Π.Καμμένος δήλωσε ότι μαζί με την κυβέρνηση θα συνεχίσουν να δίνουν την μάχη,απο την άλλη ξεκαθάρισε ότι«οι ΑΝ.ΕΛ δεν πρόκειται να συμφωνήσουν με αυτή την συμφωνία» ενώ απέρριψε το ενδεχόμενο να συμμετέχει το κόμμα του σε μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού. «Δεν μπορούμε να πάρουμε μέρος σε μια τέτοια κυβέρνηση και να συμμετέχουμε με τα κόμματα εκείνα που ενώ οι πρωθυπουργός διαπραγματεύονταν σκληρά οι αρχηγοί τους τα έδιναν όλα προκειμένου η χώρα να παραμείνει στο ευρώ ενώ η συμφωνία δεν είχε καμία σχέση με όσα είχαμε αποφασίσει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών» είπε ο Πάνος Καμμένος εξαπολύοντας «βολές» εναντίον του Β. Μεϊμαράκη και του Στ. Θεοδωράκη.

Αύριο το πρωί θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα