Πότε κληρώνει «τζακ ποτ» η φορολοταρία

Την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, αναμένεται να διεξαχθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων η λοταρία των αποδείξεων, που θα μοιράσει 1.000 ευρώ σε 9.000 φορολογούμενους.

Στην κληρωτίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα μπουν οι λαχνοί που θα αντιστοιχούν στις συναλλαγές των φορολογούμενων με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικού χρήματος για το διάστημα απο την αρχή του 2017 έως και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη κλήρωση αφορούσε τις συναλλαγές του Οκτωβρίου. Στους 1.000 τυχερούς της κλήρωσης αυτής, το ποσό των 1.000 ευρώ θα πιστωθεί στους λογαριασμούς σήμερα, εκτός απροόπτου.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ΑΑΔΕ είναι υπεύθυνη για τη διενέργεια του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων (λοταρία). Φορέας υλοποίησης της διαδικασίας έχει οριστεί η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Α.Α.Δ.Ε. Στις Δημόσιες Κληρώσεις, έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα Φυσικά Πρόσωπα που διαθέτουν Α.Φ.Μ. και είναι άνω των 18 ετών.

Οι τυχεροί λαχνοί ανά κλήρωση αναρτώνται σε ιστοσελίδα στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr). Σε περίπτωση που κάποιος από τους λαχνούς σας περιλαμβάνεται στους τυχερούς, θα ενημερωθείτε μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό σας στο TAXISnet.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα