Πως θα καταφέρετε να κάψετε θερμίδες στην παραλία;

Υπάρχουν μερικοί πολύ διασκεδαστικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να καταναλώσετε πολλές θερμίδες στην παραλία και να βοηθήσετε το σώμα σας και τον μεταβολισμό σας να χάσει βάρος περνώντας παράλληλα καλά! 

Αρχικά περπατήστε ! Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να κάνετε βόλτες στην ακροθαλασσιά ή ακόμα καλύτερα μέσα στο νερό και αυτό να φτάνει ως το γόνατό σας ώστε να ασκείται αντίσταση. Θα αποκτήσετε υπέροχα πόδια κάνοντας υπέροχες βόλτες.

Στη συνέχεια κολυμπήστε! Το κολύμπι, είναι ένα από τα αθλήματα τα οποία ασκούν ολόκληρο το σώμα. Θα δροσίζεστε και θα γυμνάζεστε ταυτόχρονα!

Παίξτε αθλήματα στην παραλία. Μπορείτε να ασχοληθείτε με το Beach Volley, ενώ ακόμη και οι απλές ρακέτες, αποτελούν άσκηση! Τάκα τούκα και θερμίδα!

Εκμεταλλευτείτε ορισμένες τάξεις γιόγκα οι οποίες γίνονται σε μερικές παραλίες τα απογεύματα. Η γιόγκα θα σας αναζωογονήσει και θα κάνει καλό και στο πνεύμα σας.

Όταν είστε μέσα στο νερό, κάντε ή έστω προσαρμόστε μερικές ασκήσεις που θυμάστε από το γυμναστήριο. Ας είναι και απλές, όπως το να ανεβοκατεβάζετε τα πόδια σας ή τα πέλματά σας πατώντας στο βυθό ή τα γνωστά σε όλους «ψαλιδάκια».

Μπορείτε ακόμη να παίξετε μέσα στη θάλασσα με ένα μπαλάκι το οποίο θα σας αναγκάσει να τρέξετε μέσα στο νερό με την αντίσταση την οποία ασκεί αυτό.

Αν μπορείτε, φορέστε βατραχοπέδιλα και κολυμπήστε. Είναι η καλύτερη γυμναστική για τα πόδια σας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα