Πωλείται πανέμορφο νησί στη Σκωτία σε τιμή ευκαιρίας(Βίντεο)

Ένα νησί 29 στρεμμάτων με ένα μυστηριώδες παρελθόν τέθηκε προς πώληση αλλά η τιμή του δεν είναι τόσο υψηλή όσο θα περίμενε κανείς.

Το πανέμορφο νησί Little Ross – από το ακρωτήριο Meikle Ross στη νότια ακτή της Σκωτίας – φιλοξενεί έναν περιβόητο φάρο, εξοχικές κατοικίες, ένα λιμάνι και μια παραλία με βότσαλα.

Περιλαμβάνεται στην λίστα ένα εξοχικό σπίτι με 6 υπνοδωμάτια και μια αυλή. Το νησί είναι, επίσης, εκτός δικτύου και λειτουργεί με ισχύ που παράγεται από μια μικρή ανεμογεννήτρια και ηλιακούς συλλέκτες.

Το νησί αυτό, το οποίο πωλείται έναντι του ποσού των 325.000 λιρών, μπορεί να υπερηφανεύεται για την μαγική ομορφιά του.

Οι πιθανοί αγοραστές θα χρειαστούν δικό τους σκάφος ή ελικόπτερο για να φτάσουν από και προς το νησί και ακόμα, ο φάρος δεν περιλαμβάνεται στην πώληση.

 

Το νησί έγινε πρωτοσέλιδο το 1960, μετά τη δολοφονία του φαροφύλακα Hugh Clark, 64 ετών, από τον γραμματέα του τοπικού RNLI (φιλανθρωπική οργάνωση) και το γιο του που είχε επισκεφτεί το νησί για μεσημεριανό γεύμα και περίπατο.

Μετά από ένα πανευρωπαϊκό κυνήγι, ο Robert Dickson, 24 ετών, συνελήφθη και βρέθηκε ένοχος για δολοφονία.

Αρχικά καταδικάστηκε να κρεμαστεί, αλλά πέντε ημέρες πριν από την εκτέλεση του, η ποινή άλλαξε σε ισόβια κάθειρξη. Αργότερα αυτοκτόνησε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα