Πυροβολισμοί σε ντίσκο της Γερμανίας-Πληροφορίες για πολλούς τραυματίες

Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή σε μια ντισκοτέκ στην Κωνσταντία της Γερμανίας, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το επεισόδιο αυτό.

Ένας ή περισσότεροι δράστες άρχισαν να πυροβολούν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν “πολλοί άνθρωποι”, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό γύρω στις 4.30 το πρωί, τοπική ώρα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  και πλέον “δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος”, είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας. Δεν διευκρίνισε αν οι δράστες συνελήφθησαν, ούτε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε πανικός στο νυχτερινό κέντρο. Ορισμένοι από τους θαμώνες της ντισκοτέκ κρύφτηκαν στο εσωτερικό της ενώ άλλοι έτρεξαν να βγουν έξω για να γλιτώσουν.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι γύρω από την ντισκοτέκ αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, άνδρες των ειδικών δυνάμεων και ένα ελικόπτερο.

Η ντισκοτέκ βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη της Κωνσταντίας, μιας πόλης στη νότια Γερμανία, πολύ κοντά στα σύνορα με την Ελβετία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα