«Πυρά» Μεϊμαράκη στο εσωτερικό της ΝΔ

meimarakis_6Αιχμές και πυρά από τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην 6η Διάσκεψη Προέδρων για τη συγκρότηση του ΕΣΡ κατά όσων είχαν ασκήσει κριτική στην επιλογή του Μορώνη.

«Εδώ παρίσταμαι ως πρώην πρόεδρος της Βουλής, σαφέστατα είμαι μέλος της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και πρόσθεσε: «Και γι’ αυτό πήρα το λόγο, συντάσσομαι με τη ΝΔ, αν και δεν συμμετέχω στην εσωκομματική σύσκεψη για τα πρόσωπα και τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν τα θέματα. Και πολλοί προσπαθώντας να παρερμηνεύσουν τις απόψεις μου της προηγούμενης Διάσκεψης των Προέδρων που αναφέρθηκα σε πρόσωπα γιατί μίλησε και ο κ. Λύκουδης για τα φίλια πυρά που δέχθηκε, εγώ να δείτε τι φίλια πυρά έχω δεχθεί. Επειδή συμφώνησα με το όνομα του κ. Μορώνη, ως και «παράγκα» αναφέρθηκα μέσα στη Νέα Δημοκρατία».

Και με την τελευταία τοποθέτηση παρενέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης λέγοντας: «Όχι, από συνάδελφους, από κονδυλοφόρους», συμφώνησε ο Μεϊμαράκης με τον Νίκο Βούτση να λέει «από δημοσιογράφους».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα