«Πυρά» Κωνσταντοπούλου σε Πολάκη

Επανεμφάνιση για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και σκληρή επίθεση προς την κυβέρνηση με τους Παύλο Πολάκη και Αλέξη Τσίπρα να δέχονται τα περισσότερα πυρά. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας άφησε, ακόμη, υπόνοιες για χρηματισμό βουλευτών αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ως πιόνι που κάνει τη βρώμικη δουλειά του Τσίπρα και ισχυρίστηκε ότι το δάνειο τον 100.000 ευρώ έγινε για προεκλογικούς σκοπούς.

«Ο Παύλος Πολάκης μη θεωρείτε ότι λειτουργεί ως απολωλώς πρόβατο» είπε η πρώην πρόεδρος της Βουλής για να προσθέσε ότι δεν έχει… πρόθεση να προσβάλει τα τετράποδα.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι «ο Πολάκης ξεκάθαρα ηχογράφησε τη συνομιλία του με τον Στουρνάρα και χωρίς τη συναίνεσή του τη δημοσίευσε. Είναι κακούργημα αυτό που διαπράχθηκε κι από τον Πολάκη και από τον Βαξεβάνη. Είναι εκτεθειμένη η δικαιοσύνη γιατί δεν κινήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου».

Εκτίμησε, παράλληλα, ότι από τη συνομιλία αυτή δεν κινδυνεύει ο Στουρνάρας, αλλά « η ασφάλεια, το απόρρητο των επικοινωνιών που είναι συνταγματικό δικαίωμα. Αυτές οι απειλές ηχογραφούμε και δημοσιεύουμε ή βγάζουμε τα ερωτικά emails δικαστή -γιατί έχει γίνει κι αυτό στο παρελθόν- είναι παρακρατικές μέθοδοι, μαφιόζικες πρακτικές».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα