Προσαγωγή κατέληξε σε τροχαίο – Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 16χρονος

Σε τροχαίο, με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του, κατέληξε η προσπάθεια ενός 16χρονου, να διαφύγει από το περιπολικό που τον μετέφερε στη ΓΑΔΑ.

Στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, η αστυνομία προσήγαγε έναν 16χρονο, από την περιοχή των Εξαρχείων προς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, για τις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ενώ τον μετέφεραν στην ΓΑΔΑ, την ώρα που έβγαινε από το περιπολικό ο νεαρός έσπρωξε τους αστυνομικούς και έτρεξε για να διαφύγει, από το ρεύμα προς την Κηφισίας της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όταν τον παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 16χρονος έπαθε επιληπτική κρίση, ενώ οι αστυνομικοί που ήταν υπεύθυνοι για την φύλαξη του αρνούνταν να του βγάλουν χειροπέδες παρά τις εκκλήσεις των περαστικών, παρότι ήταν αδύνατο να κινηθεί λογά των τραυμάτων στα πόδια του και την ιδία στιγμή αρνούνταν κατηγορηματικά να του προσφέρουν νερό λέγοντας του χαρακτηριστικά “καλά να πάθεις αυτό σου άξιζε”. Στις αυξανόμενες διαμαρτυρίες των περαστικών, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, απαντούσαν με απειλές για προσαγωγές.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο νεαρός μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ είναι διασωληνομένος και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα