Προς συνάντηση Τσίπρα-Τραμπ στις 17 Οκτωβρίου

Στην Αμερική φέρεται να μεταβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ. Η ημερομηνία του ταξιδιού φαίνεται να έχει οριστεί για τις 17 Οκτωβρίου.

Αν και η ατζέντα της συζήτησης είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, το αντικείμενο των συνομιλιών θα είναι η έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια και την επιτροπεία και τα προτεινόμενα βήματα για την ανάκαμψη της ελληνικής Οικονομίας.

Έχοντας δίπλα του τους στενούς του συνεργάτες και ενδεχομένως κάποιους υπουργούς, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με εκπροσώπους και μεγαλομετόχους μεγάλων επιχειρήσεων με απώτερο σκοπό τις επενδύσεις στη χώρα μας μετά και την επιτυχημένη πρώτη, δοκιμαστική, έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει, επίσης, διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας με τους οποίους θα προσπαθήσει να συνδιαμορφώσει ένα κοινό βηματισμό για όλα τα σημαντικά θέματα. Οι «απανταχού» Έλληνες και η κινητοποίηση του ελληνισμού είναι μέσα στις προτεραιότητες του πρωθυπουργού.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα