Προς νέο ρεκόρ επιβατών στην Ελλάδα η easyJet

Με επτά νέα δρομολόγια από το καλοκαίρι του 2018 συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα η αεροπορική εταιρεία easyJet, η οποία πλέον πραγματοποιεί περισσότερα από 80 δρομολόγια από τη χώρα μας.

Με το νέο δρομολόγιο της Βασιλείας, η easyJet συνδέει πλέον την Αθήνα με έντεκα ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως το Βερολίνο (Schοnefeld), το Μπρίστολ, το Εδιμβούργο, τη Γενεύη, το Αμβούργο, το Gatwick του Λονδίνου, το Μάντσεστερ, το Μιλάνο (Μαλπένσα), τη Νάπολη και το Παρίσι (Orly).

 Συγκεκριμένα, το δρομολόγιο Αθήνα – Βασιλεία ξεκινά την 1η Αυγούστου, το Κέρκυρα – Λιόν στις 30 Ιουνίου, το Ηράκλειο – Μπορντό στις 27 Ιουνίου, το Ρόδος – Βενετία στις 25 Ιουνίου, ενώ για τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Λούτον (Λονδίνο) και Θεσσαλονίκη – Βενετία οι πτήσεις ξεκινούν στις 26 Ιουνίου. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης χθες επίσημα ότι θα ξεκινήσει από τις 27 Ιουνίου δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από το αεροδρόμιο του Βόλου για το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, προσθέτοντας την πόλη της Θεσσαλίας στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της με πάνω από 140 προορισμούς.

Η αεροπορική εταιρεία πέτυχε αριθμό-ρεκόρ επιβατών από και προς την Ελλάδα το τελευταίο δωδεκάμηνο με περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια επιβάτες, γεγονός που αντιπροσωπεύει μία αύξηση της τάξεως 7,2% σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο. Η easyJet συνδέει τώρα την Ελλάδα με έξι ευρωπαϊκές χώρες και πάνω από 20 διαφορετικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, όπως τη Γενεύη, το Μάντσεστερ και το Μιλάνο (Μαλπένσα). Το επόμενο καλοκαίρι θα είναι «καλοκαίρι-ρεκόρ» με περισσότερες από 5.500 πτήσεις και πάνω από ένα εκατομμύριο θέσεις προς πώληση προς και από την Ελλάδα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2018, αναφέρει ο Ali Gayward, UK Country Manager για την easyJet.

naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα