Προβληματισμός στο ΣΥΡΙΖΑ για τους σταυρούς στην Πολιτική Γραμματεία

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις Νομαρχιακές και τις Οργανώσεις Μελών του κυβερνώντος κόμματος για την σταυροδοσία των μελών της νέας Πολιτικής Γραμματείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα επτά μέλη της ομάδας προσώπων που λέγεται ότι είχαν επιλέξει να σταυροδοτήσουν οι προσκείμενοι στον πρωθυπουργό, οι έξι βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα. Δηλαδή Αντ. Κοκτσακας, Νίκος Παππάς, Σία Αναγνωστοπούλου, Ρένα Δούρου , Όλγα Γεροβασίλη , Νίκος Σκορίνης πλασαρίστηκαν στις πρώτες θέσεις. Για τον μοναδικό που δεν τηρήθηκε αυστηρά η γραμμή ήταν ο Γιάννης Μπαλάφας, που βρέθηκε αρκετές θέσεις κάτω από την δεκάδα.

Τα στελέχη πάντως που προέρχονται από τον παραδοσιακό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δυσαρεστηθεί έντονα από την πρωτιά του αμφιλεγόμενου και προερχόμενου από το “βαθύ” ΠΑΣΟΚ Αντώνη Κοτσακά καθώς λένε ότι το κόμμα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε Πασοκοποίηση, καθώς είδαν να εκλέγονται σε χαμηλές θέσεις ο Γιάννης Δραγασάκης , ο Νίκος Βούτσης αλλά και ο Νίκος Φίλης , στελέχη δηλαδή που αντιστέκονται στην μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε αστικό κόμμα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα