Πρίγκιπας Σαλμάν: Η δικαιοσύνη θα επικρατήσει στην οδυνηρή υπόθεση Κασόγκι

Ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας σημείωσε την Τετάρτη για τη δολοφονία Κασόγκι ότι είναι «οδυνηρή» και ότι «η δικαιοσύνη θα επικρατήσει».

Όπως μεταδίδει το Reuters, σε εμφάνιση του σε πάνελ στο διεθνές επενδυτικό συνέδριο στο Ριάντ, ο Μοχάμμεντ μπιν Σαλμάν είπε ότι όλοι οι ένοχοι θα τιμωρηθούν και ότι η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία θα εργαστούν μαζί «για να φτάσουν σε αποτέλεσμα».

Σύμβουλος Ερντογάν: Ο πρίγκιπας Σαλμάν έχει αίμα στα χέρια του

Ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας έχει αίμα στα χέρια του, όσον αφορά την υπόθεση της δολοφονίας του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, δήλωσε σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Τετάρτη.

Ο Ilnur Cevik σημείωσε σε άρθρο του στην εφημερίδα Yeni Birlik ότι «είναι ντροπή που φτάνει μέχρι τον πρίγκιπα Σαλμάν. Τουλάχιστον πέντε μέλη της εκτελεστικής ομάδας είναι δεξί χέρι του Μοχάμμεντ μπιν Σαλμάν και είναι άνθρωποι που δεν θα δρούσαν χωρίς να έχει ο ίδιος γνώση».

«Ακόμη και αν ο Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπ σώσει τον Σαλμάν, στα μάτια του κόσμου είναι ένας αμφισβητήσιμο πρόσωπο με το αίμα του Κασόγκι στα χέρια του», προσθέτει.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα