Πούτιν:”Αντικειμενική εικόνα” αυτού που συνέβη στο ρώσικο Airbus

images (2)

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η συντριβή ενός ρωσικού Airbus A321 στην αιγυπτιακή χερσόνησο του Σινά ήταν μια μεγάλη τραγωδία και κάλεσε τους ερευνητές να εκπονήσουν μια “αντικειμενική εικόνα” αυτού που συνέβη.

Το αεροπλάνο κατευθυνόταν από το θέρετρο του Σαρμ ελ-Σέιχ, στην Ερυθρά Θάλασσα, προς τη ρωσική πόλη της Αγίας Πετρούπολης όταν συνετρίβη το Σάββατο, προκαλώντας το θάνατο των 224 επιβαινόντων. Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν δηλώσει πως το αεροπλάνο διελύθη ενώ πετούσε, όμως το γιατί παραμένει μυστήριο.

Νωρίτερα σήμερα ο εκπρόσωπος του Πούτιν, ο Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε πως δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμη καμιά θεωρία.

“Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να απευθύνω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες και στους συγγενείς των θυμάτων”, δήλωσε ο Πούτιν, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ.

“Χωρίς καμιά αμφιβολία θα πρέπει να γίνουν τα πάντα ώστε να υπάρξει μια αντικειμενική εικόνα αυτού που συνέβη, ώστε να μάθουμε τι συνέβη”, δήλωσε ακόμη ο Πούτιν, σύμφωνα με το ITAR-TASS.

“Η δουλειά αυτή θα πρέπει να συνεχισθεί μέχρι να είμαστε απολύτως σίγουροι πως το στάδιο αυτό έχει ολοκληρωθεί”, πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα