Που τελικά γεννήθηκε ο Ομπάμα;

Ένα πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα, που δημοσιεύτηκε από τον αδελφό του Μαλίκ, δείχνει ότι ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν γεννήθηκε στη Χαβάη αλλά στην Κένυα.

Το φερόμενο ως πρωτότυπο πιστοποιητικό μάλιστα, φέρει τη σφραγίδα του Γενικού Νοσοκομείου «Coast Province» στην πόλη της Μομπάσα.Το έγγραφο αυτό όμως, όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με ειδικούς, είναι παραποιημένο.

Το 2011 ο Λευκός Οίκος είχε δώσει στην δημοσιότητα το πραγματικό πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα, που αποδεικνύει πως γεννήθηκε στις ΗΠΑ.

Είναι γνωστή η αντιπάθεια του Μαλίκ προς το πρόσωπο του αδελφού του πρώην πλανητάρχη.
«Τώρα που ο αδερφός μου δεν είναι πλέον Πρόεδρος, είμαι ελεύθερος να εκφράσω την υποστήριξή μου στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ», γράφει στο twitter , ο ετεροθαλής αδερφός του πρώην Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα, Μάλικ.

I stopped being the first brother of the United States and became Thot Patrol General for President Trump. God is Great!

Ο Μαλίκ πόσταρε στο λογαριασμό του στο twitter, αυτό που σύμφωνα με τα λεγόμενά του είναι το πραγματικό πιστοποιητικό γέννησης του αδερφού του. Σε αυτό αναγράφεται ως τόπος γέννησης η Μομπάσα της Κένυας και όχι η Χαβάη.

Surely. What’s this?

Προβολή εικόνας στο Twitter

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα