Που θα χιονίσει στην Αττική

Τα πρώτα χιόνια φαίνεται πως έρχονται στην Αττική.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το βράδυ και μετά χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 και σταδιακά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου με βαθμιαία πτώση από το απόγευμα.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Βαθμιαία πτώση από το απόγευμα.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία με πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά σταδιακά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Βαθμιαία πτώση από το απόγευμα.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Ο καιρός γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Βαθμιαία πτώση από το απόγευμα.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις που θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργότερα χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά και νότια 7 και σταδιακά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Βαθμιαία πτώση από το απόγευμα.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις τη νύχτα στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και σταδιακά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Βαθμιαία πτώση από το απόγευμα.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και πιθανόν από το βράδυ στα ημιορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και σταδιακά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Βαθμιαία πτώση από το απόγευμα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα