Ποτάμι: Καμμένος σε προεκλογικό βέρτιγκο

Σκληρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε το Ποτάμι το οποίο με ανακοίνωσή του κατηγορεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας πως κραυγάζει άμετρα προσπαθώντας, ματαίως να συλλέξει ψήφους ενώ δεν έχει αντιληφθεί ότι τα εθνικά θέματα δεν είναι ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για άλλη μία φορά ο κ. Καμμένος κραυγάζει άμετρα προσπαθώντας, ματαίως να συλλέξει ψήφους. Ακόμη δεν έχει αντιληφθεί ότι τα εθνικά θέματα δεν είναι ηλεκτρονικά παιχνίδια και ότι οι «προεκλογικές του εξαγγελίες» μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στη χώρα.

Η δική του απόφαση να μιλήσει αφελώς για κήρυξη αποκλειστικής οικονομικής ζώνης στο Καστελόριζο, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με την κυβέρνηση, αλλά προφανώς και με την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία της χώρας, είναι άλλη μια ένδειξη μεγάλης απερισκεψίας.

Καλούμε τον Πρωθυπουργό να περιορίσει τον ανώριμο εταίρο του, ώστε να πάψει τις άσκοπες, άστοχες και εκ του ασφαλούς πολεμικές ιαχές που μειώνουν την εικόνα σοβαρότητας της Ελλάδας στο διεθνές σκηνικό.

Οι επιθετικές εξάρσεις των γειτόνων μας, που τους οδηγούν ακόμη και σε πτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά, χωρίς την άδεια των ελληνικών αρχών πρέπει να αντιμετωπισθούν με σύνεση και αποφασιστικότητα και όχι με εθνικιστικά βεγγαλικά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα