Ποτάμι: Η στοχοποίηση δικαστών στρώνει το έδαφος στους ακραίους

«Οι επιθέσεις σε λειτουργούς της Δικαιοσύνης βάλουν ευθέως κατά της Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου» τονίζει ο τομέας Δικαιοσύνης του Ποταμιού, σε ανακοίνωσή του για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού έξω από το σπίτι του αντιεισαγγλέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «οι συνεχείς, πρωτοφανείς και απροκάλυπτες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, οι συνεχείς επιθέσεις του συστήματος Θάνου – υπουργείου Δικαιοσύνης και οι στοχοποιήσεις δικαστών, δημιουργούν το περιβάλλον που εκμεταλλεύονται οι κάθε λογής ακραίοι που τελούν υπό καθεστώς ιδιότυπης ασυλίας με κυβερνητική ανοχή, πέρσι σε βάρος της εισαγγελέως Τσατάνη, σήμερα σε βάρος του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ντογιάκου».

«Οι θεσμοί και οι λειτουργοί τους ευτελίζονται με την ανοχή της κυβέρνησης» συνεχίζει το Ποτάμι, προσθέτοντας ότι «τα φαινόμενα ανομίας επεκτείνονται παντού στα πανεπιστήμια, στα αστυνομικά τμήματα, στη Δικαιοσύνη».

«Οι θεσμοί, τα κόμματα, οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν άμεσα. Το Ποτάμι είναι σταθερά απέναντι» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα