Πορεία στο Μενίδι πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ και εργατικά σωματεία

Τα συλλυπητήριά τους και την συμπαράστασή τους στην οικογένεια του μικρού μαθητή “που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του μέσα στο σχολείο του”,  εξέφρασαν στο κοινό κάλεσμά τους, τα εργατικά σωματεία και οι υπόλοιποι φορείς Μενιδίου- Φυλής.

Επιπλέον με αφορμή τη σημερινή συγκέντρωση καλούσαν “τον λαό και τη νεολαία της περιοχής να συσπειρωθεί στα Σωματεία του, στους συλλόγους, στους φορείς του εργατικού-λαϊκού κινήματος και να διεκδικήσει οργανωμένα, μέτρα και λύσεις που να χτυπάνε τη ρίζα του προβλήματος. Κάθε άλλη λογική μέσα στο κίνημα αντικειμενικά έχει σκοπό να εκτονώσει, να θολώσει το τοπίο για τον πραγματικό ένοχο, ακόμη και να καλλιεργήσει αυταπάτες για το ρόλο του κρατικού μηχανισμού.”

“Είμαστε εδώ καλώντας γονείς εκπαιδευτικούς και το λαό του Μενιδίου να διαδηλώσουμε ενάντια στην παραβατικότητα και την εγκληματικότητα που επικρατεί στην περιοχή χρόνια τώρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τρύμπος Δημήτρης,μέλος του Διοικητικού Συλλόγου των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ” Σωκράτης”.

Στη συνέχεια ο κ. Τρύμπος δήλωσε ότι “η περιοχή με ευθύνη κυβερνήσεων, δημοτικών αρχών έχει γίνει γκέτο τα τελευταία χρόνια, όπου η διακίνηση ναρκωτικών, το εμπόριο όπλων, η πορνεία δίνουν και παίρνουν. Καταδικάζουμε τα συμφέροντα αυτά”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα