Πολάκης κατά των ΜΜΕ: Θέλουν να βγάλουν τον Κυριάκο για να αρχίσει να ρέει το «αέρα» χρήμα

Σφοδρότατη επίθεση κατά των «ΜΜΕ της σαπίλας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στηλίτευσε τον τρόπο με τον οποίο συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να χτυπήσουν την κυβέρνηση, «πουλώντας τρόμο» και υποβαθμίζοντας το θετικό έργο της.

Τα κατηγορεί ότι αφιερώνουν ελάχιστο χρόνο για να ενημερώσουν τους τηλεθεατές και αναγνώστες τους για την αύξηση του κατώτατου μισθού, το κοινωνικό μέρισμα και άλλες θετικές ειδήσεις, ενώ αντίθετα δίνουν βαρύτατα σε θέματα όπως η αποφυλάκιση Κουφοντίνα, την έκρηξη έξω από τον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι και σε «δημοσκοπήσεις» με στόχο, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, να «βγάλουν τον Κυριάκο για να αρχίσει να ρέει το «αέρα» χρήμα».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, απλά δεν υπάρχουν για Σκάι, Σταρ, Αντένα και λοιπά ΜΜΕ της σαπίλας!!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ για τις δηλώσεις Μπακογιάννη για Κουφοντίνα και την έκρηξη στην εκκλησία στο Κολωνάκι δεκάλεπτα και οχτάστηλα !!!! Πουλάνε τρόμο και «δημοςκοπηςεις» μπας και βγάλουν τον Κυριακο για να αρχίσει να ρέει το «αερα» χρήμα…ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ. Το καλό δεν κρύβεται!!!», έγραψε αναπληρωτής υπουργός Υγείας, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με δημοσιεύματα ιστοσελίδων για την αύξηση του κατώτατου μισθού, τα 156 εκατομμύρια ευρώ για το μεταφορικό ισοδύναμο το 2019 και το κοινωνικό μέρισμα.

Δ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα