Πολάκης: Επί ΠΑΣΟΚ – ΝΔ είχε στηθεί πάρτι με το μαύρο χρήμα στην Υγεία

Με διευθύνσεις και ονόματα μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας

Έγγραφα τα οποία αποκαλύπτουν το μεγάλο «γλέντι» στην Υγεία παρουσίασε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, στη συζήτηση επί των προτάσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει τα πεπραγμένα στον χώρο της Υγείας, ο Παύλος Πολάκης.

«Η μισή φαρμακευτική δαπάνη επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ήταν μαύρο χρήμα. Κάποιος φταίει. Ποιος το διοργάνωσε;», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Για κοινωνικό φαινόμενο μίλησε κάποιος βρικόλακας (σ.σ. Σημίτης) που βγήκε από την ντουλάπα σχετικά με τη διαφθορά. Ναι, αλλά κάποιος τη καθοδηγούσε. Θα μας απαντήσει κανείς για τα σκάνδαλα; Δεν πρέπει να τα διερευνήσουμε; Με αυτά παράσιτα θέλει να κυβερνήσει ξανά ο Μητσοτάκης;»

Στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός υγείας χαρακτήρισε το ΚΕΕΛΠΝΟ ως μαυσωλείο της διαφθοράς και offshore της κυβερνήσεων, ενώ αναφέρθηκε και στη Novartis και στο «Ερρίκος Ντυνάν».

Κλείνοντας την ομιλία του ο Παύλος Πολάκης είπε: «Θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες. Πρέπει να βρεθεί η διαδρομή του μαύρου χρήματος. Κάποιοι να κοιμούνται ανήσυχοι».

www.toxwni.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα