Πολάκης εναντίον Στεφανίδου μέσω Facebook (Βίντεο)

Η σημερινή τηλεοπτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, με αφορμή τη νέα κόντρα του Παύλου Πολάκη, με τον Άδωνι Γεωργιάδη, χθες στη Βουλή, είχε ως καλεσμένο τον αντιπρόεδρο της ΝΔ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε για το επίκεντρο της αντιπαράθεσης των δύο πολιτικών σχετικά με τους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τις τιμές των φαρμάκων.

Μετά το τέλος της τηλεφωνικής συνομιλίας με τον κ. Γεωργιάδη, η Τατιάνα Στεφανίδου τόνισε ότι κάθε φορά, στελέχη της εκπομπής της επιχειρούν να επικοινωνήσουν και με τον κ. Πολάκη, αυτό όμως μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί, καθώς εκείνος αρνείται να μιλήσει στον αέρα της εκπομπής της.

«Βεβαίως επικοινωνήσαμε με τον κ. Πολάκη αλλά δεν μας σήκωσε καν το τηλέφωνο. Κάθε φορά όταν συμβαίνει ένα τέτοιο θέμα βγαίνει στην εκπομπή μόνο ο Άδωνις Γεωργιάδης. Εγώ καλώ δημόσια τον κ. Πολάκη όποτε θελήσει να μιλήσει δημόσια και να τοποθετηθεί, εμείς είμαστε εδώ και με πολλή χαρά θα δεχθούμε να τον ακούσουμε. Δεν καλούμε μόνο τον κ. Γεωργιάδη!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Έπειτα από αυτό. Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, απάντησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μην με παίρνετε τηλέφωνο από μεσημεριανάδικα για να παρέμβω στην εκπομπή σας!!!!! Ψάξτε άλλου μαϊντανούς γλάστρες και ακροαματικότητες .Κάποιοι έχουμε αξιοπρέπεια, δεν κυνηγάμε τη δημοσιότητα της trash tv . ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ Κυρία Στεφανίδου;;;; (Αρκεστείτε στον Άδωνι που ψάχνει παντού τηλεοπτικό στασίδι)».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα