Ποιά είναι τα έκτακτα μέτρα της τροχαίας ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Επιστρέφονται από αύριο οι πινακίδες κυκλοφορίας και τα διπλώματα που αφαιρέθηκαν για παραβάσεις του ΚΟΚ, ενώ έκτακτα μέτρα, μεταξύ των οποίων και απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στα εθνικά δίκτυα, έχει προγραμματίσει η Τροχαία, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Δεκαπενταύγουστου, για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των εκδρομέων.

Ειδικότερα, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, επιστρέφονται από αύριο, 12-08-2015, οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων). Η απόφαση αφορά τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που αφαιρούνται ή κατατίθενται στις αστυνομικές Αρχές μέχρι και σήμερα, 11-08-2015.

Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας απόφασης, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, για την «επιβολή διοικητικών μέτρων» για τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώνονται μέχρι και αύριο, 12-08-2015.

Η απαγόρευση κίνησης των φορτηγών για ωφέλιμο φορτίο άνω των 1,5 τόνων στα εθνικά δίκτυα θα ισχύσει την Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015, για το ρεύμα εξόδου, από τις 16:00 έως τις 21:00 και την Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015, για το ρεύμα εισόδου στα αστικά κέντρα, από τις 15:00 έως τις 22:00.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα