Πιθανό να κατέβει ως ανεξάρτητος βουλευτής ο Μαρκογιαννάκης

Το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως συνεργαζόμενος με κάποιο μικρό κόμμα άφησε ανοικτό χθες βράδυ μιλώντας σε πολιτικούς του φίλους στην Παλαιόχωρα ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

«Θα περιμένω μέχρι τέλους μήπως έρθει ο νους στην κεφαλή τους» τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες προκειμένου να αποφευχθεί η διαφαινόμενη ρήξη, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για την αντιμετώπιση που ο ίδιος έχει από την πλευρά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Θα καιροφυλαχτώ, όσο κι αν η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας με θέλει στο περιθώριο. Η κοινωνία δε με βάζει», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, τονίζοντας πως, «η Νέα Δημοκρατία στα Χανιά είμαι εγώ και όλοι εσείς που με εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια» .

Στην ομιλία του και για πρώτη φορά από την Κρήτη ο κ. Μαρκογιαννάκης, άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο να κατέλθει στις επόμενες εκλογές ως ανεξάρτητος βουλευτής.

«Εάν υπάρξει ένα μικρό κόμμα, που να έχει εξασφαλισμένη την είσοδο του στη βουλή, υπάρχει ενδεχόμενο να είμαι υποψήφιος. Ως ανεξάρτητος βουλευτής – συνεργαζόμενος – και αφού ο εκλογικός νόμος μου δώσει 100% πιθανότητα εκλογής, θα έρθω και θα σας το ανακοινώσω. Υπερήφανα αλλά όχι επιπόλαια θα πορευτούμε μαζί». τόνισε χαρακτηριστικά.

Η αποψινή ομιλία του κ Μαρκογιαννάκη στην Παλαιόχωρα ήταν η δεύτερη μέσα σε χρονικό διάστημα ενός μηνός καθώς είχε προηγηθεί μια ακόμα σε συγκέντρωση φίλων του στη Σούδα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα