Πηγές ΝΔ: Να διερευνηθούν άμεσα οι καταγγελίες κατά Πολάκη

Την διερεύνηση και μάλιστα «άμεσα» της σοβαρότατης καταγγελίας εναντίον του Παύλου Πολάκη ζητούν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.

«Η ΝΔ έχει επιλέξει για προφανείς, σε όλους, λόγους, να μην ασχολείται με τον Παύλο τον Πολάκη. Θα κάνει, ωστόσο, σήμερα μια εξαίρεση, γιατί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας καταγγέλθηκε από διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι της ζήτησε να εκδώσει ψευδές υπηρεσιακό έγγραφο με στόχο να ενοχοποιήσει τον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Αδ. Γεωργιάδη», επισημαίνουν χαρακτηριστικά από την Πειραιώς.

Τέλος, καλούν τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα την σοβαρρότατη καταγγελία. «Eπειδή είναι προφανές ποιος έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία σε όλες τις υποθέσεις που εμπλέκεται ο Παύλος ο Πολάκης, καλούμε τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα την σοβαρότατη καταγγελία εναντίον του, κι ας επιμένει ο ίδιος μέσω των ακατάληπτων αναρτήσεών του στο Facebook να διεκδικεί το ακαταλόγιστο».

Υπενθυμίζεται ότι η διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ Ανδρονίκη Θεοφιλάτου μιλώντας στην Εξεταστική Επιτροπής της Βουλής για την Υγεία, κατήγγειλε πιέσεις που δέχτηκε από σύμβουλο του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη να καταθέσει ψευδώς ότι 23 άτομα είχαν υπαλληλική σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Μάλιστα η κυρία Θεοφιλάτου ανέφερε ότι από την ημέρα που αρνήθηκε να υποχωρήσει στην πίεση του υπουργού ξεκίνησε ένα συνεχές μπούλινγκ εναντίον της.

«Στοχοποιήθηκα από τον κ. Πολάκη, μου ζητήθηκε μέσω του ειδικού συμβούλου να απαντήσω ότι ήταν υπάλληλοι οι 23, δεν ήταν υπάλληλοι, σας εξηγώ τη στοχοποίησή μου. Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις για πίεση προς τους υπαλλήλους», υποστήριξε η κυρία Θεοφιλάτου.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα